Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Gel / Gelnagellak
NAIL-EON gellak Highlights Limited Edition voor nagelmodellage
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

Onze Gellakken hebben Peel Off Nagellak en Strip Lak eigenschappen. Laat u eenvoudig de primer en basecoat weg, dan kunt u  de gellakken na enige dagen eenvoudig van de nagel afhalen.  

Met onze NAIL-EON gel die Pools benadrukt ook bekend als Gelish, gel jas, UV nagel vernis of UV-lak Wij leveren een bijzonder kleurrijke en expressieve gel vernis, die is ongelooflijk mooi nagel model lagen kunnen worden gemaakt. U bent met deze iriserende gel Pools is goed aan doen, als je nagel model lagen op gel basis wilt maken, maar afzien van de lange slijtage met borstel en gel Ik wil. Met deze gel Pools Gel vernis is UV gel met de hulp van de borstel direct toepassing van de fles. De gel Pools Verf is als een conventionele Nail Polish toegepaste en klik vervolgens onder UV-licht, zoals een UV gel genezen. Gel vernissen zijn voor enige tijd, is zeer populair omdat ze comfortabel zijn. Bestellen met de Wilt maken zoals gebruikelijk eerst gel vernis nagel model lagen, de nagels worden gereinigd en ontvet. In de volgende stap zijn de nagels geruwd begon met de nagels. De gel lak is met conventionele UV gels, toegepast met borstel zijn compatibel en kunnen ideaal gecombineerd kunnen worden. U wilt werken niet alleen met gel verf, maar kan ook Zoals iedereen weet, met behulp van UV gel. Creatief en laat uw Verbeelding de vrije loop. We hebben hoge kwaliteit ingrediënten in deze verf verwerkt zodat u kunt er zeker van om een kwaliteitsproduct, hoe ze worden gebruikt door ons. Het is licht-cured nagellak die geneest met UV-eenheid en in LED licht genezen eenheid!

Viscose
+
dunne middel dikke
Zegel
+
Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4.1667
Overzicht
5
10
4
9
3
4
2
1
1
0

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal