Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Gel / French Gel
French UV-gel zonder zuren voor stralend witte vingernageltoppen
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

Zou ook kunstnagels het model veel natuurlijkheid Toon en minder kunstmatige kijken? Perfect, dan moet je check out volgens het model van uw nagels voor de NDED Bepaal voor witte vinger nail tips Frans UV gel - zonder zuur. Zou uw U kunt niet door particuliere Verdrag met het Franse model gel nail tips om te helpen speciale French Manicure stencil. U plakt u ze vóór Zie enkel de Jean lijn op. Procedure door u de Franse gel met een uitstekende dekking, hetzij rechtstreeks op de primer gel of de Opbouwen van gel en genezen uit. Houd er echter rekening mee wanneer toegepast, die U deze gel toe te schrijven aan de pigmenten in een of meer dun Lagen gelden voor uw nagels. Dit is gegarandeerd, dat de UV-licht het volledige nagel ontwerp is door middel van gel en het dus tot 100 % verhardt. Dit ongelooflijke Franse nagel ontwerp bespaart u gel, via het effect van de honing, onnodige indienen van werk, want het is alleen door tekent vloeiend. Afwisselend, kunt u het in wit, roze/Milky, zachte witte of hemelse wit in krijgen verschillende bedragen voor 5 tot 4000 ml. Een UV gel & kleur gel hoogste kwaliteit en op de hoogte van onderzoek. In aanvulling op de onberispelijke kwaliteit kunnen wij ook een onklopbare prijs bieden. Kijk in onze online shop en geniet van dit Product voor natuurlijk uitziende Frans nagel tips verrassing en overtuigen. = dunne viscositeit melkachtig wit roze = medium viscositeit soft white = dikke viskeuze hemelse wit = dik-viscositeit

Zegel
+
video's
+
UV french gel en LED french manicure gels productvideo

In deze nded productvideo geven wij jullie belangrijke informatie over onze French gels. Wij laten jullie zien waar jullie in onze online shop belangrijke informatie over het uitharden in LED- en UV-lampen vinden. Onze French gel producten zijn met icons gemarkeerd, die direct alle belangrijke details tonen. Ook de make-up gels vinden jullie in deze categorie, omdat deze normaal gezien voor het French worden opgebracht. Met onze nieuwe UV-gellakken kan men natuurlijk ook mooie French toppen creëren en ook deze vinden jullie in deze nailart productvideo.

UV gel starter set met instructie voor French nails

Hier hebben wij een nieuwe French nails instructievideo, waar wij onze nded UV-gel starter set presenteren. Wij introduceren de French nails producten, die voor een UV-gel modellage nodig zijn. Onze nageldesigner toont hoe de aparte producten van de UV-gel starter set in de nagelstudio worden gebruikt. Vooral voor beginnende nageldesigners is deze video interessant. U ziet de gehele bewerking van de gel, tips voor het uitharden in de UV-lamp en u leert hoe men mooie French nails creëert.

instructies
+

De gels of kleurengels harden niet uit.

De door u gekozen gel ontwikkelt bij het uitharden een kleverige laag, de zgn. zweet- of plaklaag.
Deze kleverige laag (plaklaag) kan met een nagelcleaner worden verwijderd, maar moet op de nagel blijven als u de nagelverlenging alleen wilt verzegelen.

Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4.5
Overzicht
5
86
4
46
3
12
2
1
1
0
5
Gel laat zich zeer gieg verwerken, uitgebreide info op de website.
Tijd:11:12
Datum:22.11.2013
Artikel: NDED | Pink - Milky | 50 ml
Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal