Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Gel / Fase Gel
UV-gel, gekleurde gel, NDED 2-fasengel
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

Waarom gebruiken drie verschillende nagel gels, als je gewoon stabiele uw kunstnagels fase gel met onze 2 NDED dan als u drie verschillende gels toepast? Indiening en bezoedelen uw natuurlijke nagels aan het begin van de nagels. Zoek de juiste tipformaten voor uw nagels uit de doos en vervolgens, koppelen met een nagel lijm. Bestand al nagel tips om de gewenste lengte en vorm en breng vervolgens de overgang van de natuurlijke bij de kunstmatige nagel op een niveau. In de volgende stap, toepassing van de eerste laag van onze 2 fase-Builder gel en onder een UV licht apparaat te harden. Onmiddellijk na de eerste laag, u een model van de C-curve met dezelfde spijker ontwerp gel. Hier, moet u een dik, maar zachte Ardennen tussen de natuurlijke en de kunstmatige nagel sporten. U zal opnieuw het verharden van deze laag van gel onder de UV-lamp. U verwijdert schoner zweten laag met een dan en glad oneffenheden in de gel. Voor dit, gebruikt u een fijne bestand. Uw kunstmatige nagels nog steeds een perfecte bescherming tegen krassen te geven en te krijgen, zij zal glans raadzaam aan het eind om zelfs een verzegeling gel van dezelfde serie. Onze 2 fasen gel uit het product bereik van UV gel & kleur gel, krijgen hier in een spijker kwalitatief hoogwaardige Studio-kwaliteit, ongelooflijk lage prijzen.

Viscose
+
dunne middel dikke
Zegel
+
instructies
+

De gels of kleurengels harden niet uit.

De door u gekozen gel ontwikkelt bij het uitharden een kleverige laag, de zgn. zweet- of plaklaag.
Deze kleverige laag (plaklaag) kan met een nagelcleaner worden verwijderd, maar moet op de nagel blijven als u de nagelverlenging alleen wilt verzegelen.

Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4.7895
Overzicht
5
30
4
8
3
0
2
0
1
0

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal