Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Gel / Fase Gel
UV-gel, gekleurde gel - American Line fasengel
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

In veel van UV-is de nagel modelleren gel & kleur gel nodig. Onze Amerikaanse Lijn is de perfecte metgezel voor elke UV gel modellering. Het kan zijn voor alle Lagen gebruikt, en een elastische stabiliteit zijn met de nagels een ultra veilig. Omdat zich vlot, bespaart u veel op het moeizaam indiening werk. Een dubbel werk is niet nodig in de meeste gevallen. Na U hebt een mooie glans te verwijderen van de laatste laag van zweet op het oppervlak van de nagel. Bovendien, voedt het de nagels, omdat het een speciale calcium en complexe Vitamine structuur heeft. Voor met name goede hechting een Roman zelfklevende versterker dat is vermengd met de gel. Naast onze 1 Fase-Builder gel serie vindt u veel meer gels voor de Amerikaanse lijn, alle perfect te harmoniseren met elkaar. De resultaten van de modellering zal met Deze producten absoluut overtuigen en inspireren. De locatie van een model, die niet ziet er gewoon perfect, maar ook om het even wat voor de verzorging van uw nagels doet. Wij bieden dat u niet alleen ervaring van fabrikanten, maar ook hoogste De kwaliteit van onze producten, die aan alle strenge controles. Overtuigen U uzelf en test onze gels voor de Amerikaanse lijn serie, zal worden de gel zal niet langer wil missen en vraag me af hoe u zo lang zonder kon komen!  

Viscose
+
dunne middel dikke
Zegel
+
instructies
+

De gels of kleurengels harden niet uit.

De door u gekozen gel ontwikkelt bij het uitharden een kleverige laag, de zgn. zweet- of plaklaag.
Deze kleverige laag (plaklaag) kan met een nagelcleaner worden verwijderd, maar moet op de nagel blijven als u de nagelverlenging alleen wilt verzegelen.

Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4.95
Overzicht
5
19
4
1
3
0
2
0
1
0

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal