Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Gel / Euro-Line
UV-gel en gekleurde gel, Euro-Line base coat gel
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

De Euro-Line zelfklevende gel is een speciaal ontworpen gel in de vingernagel cosmetica dat na uiterst de hechting tussen uw natuurlijke nagel en de gel en kleur gel verbetert gebruiken UV. Extra hulpprogramma's, dat als zodanig als een bindmiddel en Primer zijn niet noodzakelijkerwijs vereist niettemin overtuigende resultaten. Vooral bij vrouwen, die vaak te kampen met gerenoveerd modellering van materialen, onze Euro-line, is product een ware zegen. Bewaring problemen zijn verlaagd zo eenvoudig en nog effectief. U kunt dragen op vers toegepaste nagel tips ook. Wij kunnen u zelfs een verdere positieve functie vertellen: onze hoge kwaliteit primer gel is geschikt voor gasten met een allergie. Dit is een belangrijk kenmerk als u 100 procent zou willen om zeker te zijn dat de verwerking van onze hechting gel voor gevoelige mensen geen vragen laat. Alle nagel types met onze professionele gel dunne viscositeit kan worden bewerkt. De toepassing werkt het beste als je snel en economisch hier bent. Zorg ervoor dat je te dichtbij met de doorweekte borstel aan de rand van de nagel komt. Het oppervlak wordt uitgebreid automatisch glad (honing effect), latere indiening werk minimaliseren meteen vanaf het begin te zijn voltooid. U krijgt hoogste kwaliteit direct van de fabrikant, zoals gebruikelijk. Met onze professionele producten bent u goed toegerust voor het leven van uw creatieve dromen. Aarzel niet en score met gemerkte producten via onze online winkel.

Afmetingen
+
0.062 Meter (m)
0.061 Meter (m)
0.042 Meter (m)
Viscose
+
dunne middel dikke
Zegel
+
video's
+
Primer gel & base coat gel productvideo

In onze nieuwe videoreeks productinfo krijgt u alle belangrijke informatie over onze nageldesign producten. Het thema van de eerste video is primer gels en base coat gels. Wij geven belangrijke tips over nageldesign thema's zoals LED en UV uitharding van gelnagels. Deze tonen het gebruik van de primer en introduceren de nagelstudio gels. De juiste primer gel is belangrijk voor de opbouw van de nagels en zorgt voor een lange vastigheid van de nagelmodellage.

Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4.4286
Overzicht
5
5
4
0
3
2
2
0
1
0

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal