Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Gel / Euro-Line
Nageldesign: Gelmodellage met Euro-Line fasengel
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

Een gelmodellage kan op verschillende manieren worden opgebouwd. Hiervoor kunnen drie gels worden gebruikt, de grondeergel, de opbouwgel en de verzegelingsgel. Heel eenvoudig gaat dit met onze Euro-Line 1 Fasegel in 15 ml. Verschillende UVgel en colorgel kunnen voor de mooiste creaties worden gebruikt. De gels van de Euro-line serie onderscheidt zich door een goede verwerking en een bijzondere verdraagzaamheid bij mensen met een allergische reactie.

Onze 1 Fasegel kant u voor alle 3 de werkstappen van de modellage verwerken. De gel heeft een honingeffect, doordat de gel zich zelf glad trekt, en minder vijlwerk heeft. Roert u de gel voor gebruik goed om,. In de gel is een nageldesign hechtversterker verwerkt, waardoor de modellage bijzonder hecht. De gel vergeelt niet is bijzonder geschikt om grotere oneffenheden snel en eenvoudig te verwerken. Voor bijzonder nageldesign kunt u Kleurpigmenten en glitters gebruiken. Voor een adembenemende glans kan er tot slot ook een verzegelingsgel of topcoat worden gebruik. Wij bieden u een jarenlange ervaring als fabrikant, en de hoogste kwaliteit van onze producten. Daarbij ontvangt u bij ons een perfecte service. Test ons en onze 1Fasegel, u zult overtuigd en enthousiast zijn.

Afmetingen
+
0.063 Meter (m)
0.067 Meter (m)
0.042 Meter (m)
Viscose
+
dunne middel dikke
Zegel
+
Feedback
+
Totaalbeoordelingen
5
Overzicht
5
13
4
0
3
0
2
0
1
0

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal