Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Gel / Color Gel
Wetlook color gel pure hard wit - zonder zweetlaag
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

De nded Wetlook Color Gel Pure - zonder zweetlaag brengt de Pure kleur met glansfactor op de gelnagel. De Wetlook Color Gel maakt bij het uitharden geen zweetlaag aan, zodat je de nagel niet hoeft te reinigen als hij klaar is. Verder is het oppervlak meteen helemaal beschermd.

Over het algemeen lijkt de modellage op die van andere Color Gels. Ten eerste modelleer je de kunstnagel en breng je hem in vorm. Reinig het nageloppervlak van de opbouwgel, en maak het ruw met de buffervijl. Daardoor ontstaat een ideale basis voor de Wetlook Color Gel. Doe hiervan een dunne laag op de nagel, en laat deze onder de UV-lamp uitharden. Omdat er geen zweetlaag ontstaat, hoef je de gelnagel niet apart te reinigen. Evenmin hoef je een extra beschermlaag aan te brengen als finish. Een top coat of heldere lak is niet nodig, omdat de nagel meteen hoogglanzend en krasvrij is.

Zegel
+
Feedback
+
Totaalbeoordelingen
5
Overzicht
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal