Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Gel / Color Gel
UV-gel & gekleurde gel - NDED make-up-gel
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

Veel nagels zijn ongelijke of hebben variaties zoals vlekken. Vaak deze afwijkingen kunnen negatieve aankondiging in de nagels en maken het resultaat is niet helemaal perfect. Vlekken op de nagel worden weergegeven door het gel en hebben een negatief effect op een nagel modellering moet natuurlijk. Die dagen zijn tot slot over. We hebben ontwikkeld, een gel dat quasi gewoon magie weg dit probleem en de vlekken onzichtbaar. De UV gel & kleur gel NDED make-up gel is een top-klasse kleur gel. U zult versteld hoe snel en betrouwbaar deze gel gedekt vlekken op de nagel en verdwijnen. Gewoon precies de manier waarop het er een goede make-up verwacht. Visueel, kan het nagelbed worden uitgebreid door het gel. Niet missen deze kwalitatief hoogwaardige gel en kunnen ook profiteren van onze ervaring van de fabrikant. Vlekken op nagels, die een niet bevredigend resultaat in de nagel modeling met hen brengen, behoren eindelijk tot het verleden met deze gel. De gel kan heel goed worden verwerkt en is een perfecte consistentie. De gel is beschikbaar in tinten van roze, Rosé of Peach huidtinten om uit te kiezen. Het maakt niet uit welke kleur die u kiest, betrouwbaar heeft betrekking op de gel.

Viscose
+
dunne middel dikke
Zegel
+
video's
+
UV french gel en LED french manicure gels productvideo

In deze nded productvideo geven wij jullie belangrijke informatie over onze French gels. Wij laten jullie zien waar jullie in onze online shop belangrijke informatie over het uitharden in LED- en UV-lampen vinden. Onze French gel producten zijn met icons gemarkeerd, die direct alle belangrijke details tonen. Ook de make-up gels vinden jullie in deze categorie, omdat deze normaal gezien voor het French worden opgebracht. Met onze nieuwe UV-gellakken kan men natuurlijk ook mooie French toppen creëren en ook deze vinden jullie in deze nailart productvideo.

instructies
+

De gels of kleurengels harden niet uit.

De door u gekozen gel ontwikkelt bij het uitharden een kleverige laag, de zgn. zweet- of plaklaag.
Deze kleverige laag (plaklaag) kan met een nagelcleaner worden verwijderd, maar moet op de nagel blijven als u de nagelverlenging alleen wilt verzegelen.

Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4.6704
Overzicht
5
133
4
39
3
4
2
0
1
3

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal