Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Gel / Color Gel
UV-gel, gekleurde zomergel voor nageldesign
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

Je hebt niet de juiste kleur voor de zomer altijd op je nagels? Dat kan snel worden veranderd. De NDED zomer kleur gel wordt weergegeven met de mooiste zomer trendy gevolgen zomerse mooi op natuurlijke en kunstmatige nagels. Zich te onderwerpen aan een uitbundige manicure en onderhouden van uw handen en nagels alvorens een UV geschikt voor de zomer GEL & kleur gel in schitterende kleuren. Versterken of model van uw natuurlijke of kunstmatige nagels met een gel en de bouw en onze zomer kleur gels van uw keuze rechtstreeks naar een toepassing. Harden onder een UV-lamp en indien nodig, opnieuw Herhaal deze handeling met de kleur gel. Multilayer die deze nagel gels toe te passen, beslissen u welke kleurintensiteit je op uw nagels dragen. Toepassen van onze kleur nagel gel is zeer eenvoudig toe te schrijven aan zijn medium viscositeit in verwerking. Ook een uitgebreide model valt weg omdat het glad uit dankzij het effect van de honing zelf. Houd er rekening mee dat u dun elke laag als gevolg van de pigmenten opgenomen kleur toepassen. Net zo kan de kleur gel UV-licht volledig worden gescreend en genezen met 100% zekerheid. Vandaag, bestel onze kleurrijke zomer gel, die je een vleugje van de zon in de winter geeft.

Viscose
+
dunne middel dikke
Zegel
+
instructies
+

De gels of kleurengels harden niet uit.

De door u gekozen gel ontwikkelt bij het uitharden een kleverige laag, de zgn. zweet- of plaklaag.
Deze kleverige laag (plaklaag) kan met een nagelcleaner worden verwijderd, maar moet op de nagel blijven als u de nagelverlenging alleen wilt verzegelen.

Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4.2885
Overzicht
5
22
4
16
3
6
2
1
1
0

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal