Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Gel / Color Gel
UV-gel, gekleurde pastelgel voor nageldesign
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

U wilt uw nagels maken, onopvallend en toch onderhouden, maar er moet niet een helder kleur? Vervolgens is de NDED pastel colour gel precies goed voor u. Het is discreet in het kleurenpalet en duurt langer dan een conventionele Nail Polish gehouden. U kunt deze kleur gel wens dat hetzij rechtstreeks op de primer gel of rechtstreeks op het gebouw gel toepassen. Het maakt niet uit of u wilt gewoon uw natuurlijke nagels of kunstnagels model verbeteren. Toepassing kan worden gedaan gemakkelijk, omdat het automatisch glad uit zichzelf en dankzij haar middelste viscositeit, bijzonder goed kunnen worden verwerkt. Om te bereiken van een goede remedie van een dergelijke UV gel & kleur gel, is het aanbevolen om dit vanwege de kleurpigmenten, in een dunne laag van gel op de nagel te installeren. Alleen om ervoor te zorgen dat de volledige laag UV licht verlichte gel en daardoor een betere duurzaamheid wordt gegeven. Uw gekozen pastel is echter enigszins ook discreet, u kunt extra dunne lagen van gel van toepassing op de nagel en laten te verharden, totdat u uw gewenste schaduw hebt bereikt. Met dit ontwerp nagel UV kleur gel maken een goede keuze, omdat het nail Studio-kwaliteit geluid, in verschillende pastel, beschikbaar voor een kleine prijs met ons.

Viscose
+
dunne middel dikke
Zegel
+
instructies
+

De gels of kleurengels harden niet uit.

De door u gekozen gel ontwikkelt bij het uitharden een kleverige laag, de zgn. zweet- of plaklaag.
Deze kleverige laag (plaklaag) kan met een nagelcleaner worden verwijderd, maar moet op de nagel blijven als u de nagelverlenging alleen wilt verzegelen.

Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4.5
Overzicht
5
98
4
46
3
10
2
3
1
1

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal