Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Gel / Color Gel
UV-gel, gekleurde glittergel voor nageldesign
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

U geen nagellak kleur toepassen voor een lange tijd, omdat de kleur gels uw bewondering geven? Maar zou het niet erg als je nagels zou bovendien enkele glitter? Geen probleem, dit is de NDED glitter kleur gel perfect. Selecteer een schaduw uit ons assortiment van deze kleur gel en toepassing dun, het als een Nail Polish direct na de zelfaanzuigende of gebouw gel. Deze gel kan gemakkelijk worden verwerkt als gevolg van medium viscositeit en loopt soepel dankzij het effect van de honing zelf. Harden vervolgens met behulp van een licht genezen van eenheid en vervolgens met een gel Afdichtmiddelen zegel. Moet de Toon is te licht en liever meer intens, toevoegen andere luchtlaag colour gel met glitters op. U kan een willekeurig aantal malen dit toepassen op de nagel, totdat u de gewenste Toon. Als u een 100% genezing, moet je onthouden om dun elke laag van gel. Alleen het UV-licht kan de gel volledig genezen. Deze gel glitter kleur is onderdeel van de UV gel & kleur gel, dat op het snijvlak van onderzoek is. Profiteer van onze jarenlange kennis en kiezen voor een product in de nail Studio-kwaliteit geluid. Voor ideale verwerking raden wij onze producten uit de NDED serie.

Viscose
+
dunne middel dikke
Zegel
+
instructies
+

De gels of kleurengels harden niet uit.

De door u gekozen gel ontwikkelt bij het uitharden een kleverige laag, de zgn. zweet- of plaklaag.
Deze kleverige laag (plaklaag) kan met een nagelcleaner worden verwijderd, maar moet op de nagel blijven als u de nagelverlenging alleen wilt verzegelen.

Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4.3982
Overzicht
5
21
4
16
3
5
2
4
1
0

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal