Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Gel / Color Gel
UV-gel, NDED Edition gekleurde gel
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

Ook omvat u ook aan vrouwen die willen dragen niet alleen witte nail tips, maar soms felle kleuren op je nagels en die voor een langere periode van tijd? Dan de NDED kleur gel editie is zeker precies de juiste wat u zoekt. Deze gel is een UV gel & kleur gel die daarnaast met grote kleuren een modellering van uw natuurlijke of kunstmatige nagels kunt. manicure uw nagels en vervolgens vul hen met een base en het bouwen van gel. Na deze stappen, kunt u direct op een van deze twee gels hebben de trendy kleur gel met chrome effecten en harden. Toepassing is gemakkelijk met deze gel, omdat het strekt zich uit hun eigen glad en handvat perfect als gevolg van haar medium viscositeit gel borstel maakt. Weinig van de gel met behulp van het penseel nemen en deze toepassen op uw vingernagel dun. Dus maakt het volledig te verharden onder het licht genezing van eenheid en biedt dus een betere houdbaarheid. U hebt de keuze om te kiezen tussen deze zijn, bijvoorbeeld de tinten van Cosmo girl, rum uittreksel tussen meer dan 15 kleuren en Spaanse wijn. Aarzel niet en deze kwalitatief hoogwaardige kleur gel als u kleur wilt bestellen.

Viscose
+
dunne middel dikke
Zegel
+
instructies
+

De gels of kleurengels harden niet uit.

De door u gekozen gel ontwikkelt bij het uitharden een kleverige laag, de zgn. zweet- of plaklaag.
Deze kleverige laag (plaklaag) kan met een nagelcleaner worden verwijderd, maar moet op de nagel blijven als u de nagelverlenging alleen wilt verzegelen.

Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4.3662
Overzicht
5
38
4
25
3
5
2
2
1
1

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal