Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Gel / Color Gel
Discogel oranje maakt van uw nagels een aantrekkelijk blikvanger.
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

Mooie nagels met lichtgevend neon oranje zijn indrukwekkend en haast onweerstaanbaar. Met de nded discogel oranje worden de vingertoppen overdag gedoopt in krachtig oranje, en in het donker in lichtgevend neon. Zo wordt de nagelmodellage bij elke gelegenheid een aantrekkelijke blikvanger.
Om de nagel met de nded discogel oranje te modelleren, volg je de gebruikelijke procedure. Maak de natuurlijke nagel schoon, maak hem schoon en vijl hem in vorm. Breng de effect gel in dunne lagen aan net als bij een opbouwgel. U kunt de gel gebruiken als full cover maar ook voor French nails of nail art-versieringen. De intensiteit van de kleur hangt af van het aantal lagen. Ter afsluiting van de modellage wordt deze beschermd. Daarvoor breng je het liefst eerst een zweetlaagje op de nagel. Breng de sealer gel aan en laat deze onder de UV-lamp uitharden. Reinig pas daarna de gelnagel met een reiniger uit de nded-shop. Het resultaat: Lichtgevende gelnagels met aantrekkelijk neoneffect.

Viscose
+
dunne middel dikke
Zegel
+
Feedback
+

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal