Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Gel / Color Gel
nded color gel glaseffect - buitengewone nagels  met een glaslook
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

Met de nded Color Gel Glaseffect kun je verschillende interessante effecten met nageldesign creëren. Verwerk de UV-gel net als andere gels. De UV-gel bedekt de nagel met een transparante, hoogglanzende laag in de gewenste kleurnuance.

Breng de glasgel aan op de goed voorbereide nagel. De glasgel kan zowel als full cover als op bepaalde delen van de nagel de nagelmodellage gekleurd accentueren. Een base coat vormt de ondergrond. Breng de middel viscose gel op de gemodelleerde en gereinigde nagel aan. Het is belangrijk dat het nageloppervlak vrij is van zweetlaag-resten of stof. Hiervoor bereid je de nagel grondig voor met reiniger en celstofdepper. Breng een dunne laag nded Color Gel Glaseffect aan, en laat deze vervolgens twee minuten lang uitharden onder de UV-lamp. Indien nodig kun je een tweede laag aanbrengen, om de kleur nog intenser te maken. Breng een top coat aan als beschermlaag. Het resultaat: vingernagels met een glaseffect dat lang en stevig blijft zitten, zonder dat de kleur minder intens wordt.

Viscose
+
dunne middel dikke
Zegel
+
Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4.8
Overzicht
5
4
4
1
3
0
2
0
1
0

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal