Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Gel / Color Gel
American Line French gel - nageltoppengel voor French design
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

De populaire Franse design kan invloed hebben op uw kunstnagels nog natuurlijke en het is ook niet moeilijk om te modelleren witte nail tips. Hebt u uw kunstnagels aangepast, gelijmd en toegepast de primer gel, blijft het gel die u op het puntje van de nagel met een dun laagje van de Amerikaanse lijn Franse distribueert. Het is gemakkelijk te hanteren in haar structuur door de honing effect dat glad zelf door zelf, en heeft een sensationeel dekking al na de eerste toepassing. Het moet ook toegepaste Multilayer indien nodig, maar in dunne lagen. Alleen het UV-licht kan ook doordringen de toegepaste laag en dus belooft een 100% genezing. Natuurlijk, zijn uw nagel tips gemarkeerd met deze glanzende witte die Frans kijken. Na de laatste laag van de Franse gel zet je en genezen, een gebouw gel om de stabilisatie moet worden toegepast. Trek een verzegeling gel ongeveer te sluiten, en dit genezen. In onze online shop NDED ontvangt u de Franse gel met een hoge kwaliteit in de volgende vier kleuren: wit, zachte witte, roze melkachtig en hemelse wit. Alle kleuren zijn beschikbaar in een originele Amerikaanse lijn doos. Overtuigen van de nieuwste ontwikkeling van onze Amerikaanse lijn UV bereik gel & kleur gel en orde een van deze gels voor wit en natuurlijke nagel tips voor vandaag.

Zegel
+
video's
+
UV french gel en LED french manicure gels productvideo

In deze nded productvideo geven wij jullie belangrijke informatie over onze French gels. Wij laten jullie zien waar jullie in onze online shop belangrijke informatie over het uitharden in LED- en UV-lampen vinden. Onze French gel producten zijn met icons gemarkeerd, die direct alle belangrijke details tonen. Ook de make-up gels vinden jullie in deze categorie, omdat deze normaal gezien voor het French worden opgebracht. Met onze nieuwe UV-gellakken kan men natuurlijk ook mooie French toppen creëren en ook deze vinden jullie in deze nailart productvideo.

instructies
+

De gels of kleurengels harden niet uit.

De door u gekozen gel ontwikkelt bij het uitharden een kleverige laag, de zgn. zweet- of plaklaag.
Deze kleverige laag (plaklaag) kan met een nagelcleaner worden verwijderd, maar moet op de nagel blijven als u de nagelverlenging alleen wilt verzegelen.

Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4.4286
Overzicht
5
3
4
4
3
0
2
0
1
0

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal