Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Gel / Builder Gel
NDED opbouwgel voor nagelmodellage
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

Om ervoor te zorgen je nagels, is het gebruik van een zogenaamde Bouwer gel van UV gel en gel reeks essentiële kleur. Met de hulp van de NDED-structuur gel u kan de natuurlijke nagel behouden en versterken, evenals de C-curve heerlijk model. overtuigd het door een eenvoudige maar effectieve verwerking en beste functies Hechting eigenschappen. Ons gebouw gel komt overeen met de hoogste Europese Cosmetica normen en brandwonden wanneer toegepast niet op de natuurlijke nagel of de Nagelhaut.Nachdem genezen de priming gel of de Primer toegepast was, het gebouw gel wordt gebruikt. Duik de borstel royaal in de Kroes en nemen een iets groter Bedrag van viskeuze structuur gel op de haren van de borstel op. Instellen nu in het midden van de nagel aan en distribueren van de gel op de volledige oppervlak. Denk ook aan het omhulsel van de nagel tip. Opgemerkt moet worden dat het hoogste punt van de gel in de overgang gelegen tussen de natuurlijke nagel en tip. De uithardingstijd is 1,5-3 Minuten, afhankelijk van het apparaat. De zelfstandige vloeiend maken, krijgt u vervelend bestanden bespaart u. Gebruik de medium viscositeit gebouw gel Gemakkelijk werken beginners en de beroeps. Kies in onze De UV-vergadering rubriek gels tussen verschillende tinten en kiezen voor de beste kwaliteit van de Studio. Afgestemd op de producten van onze NDED-serie. Vóór gebruik, gelieve roer.

Zegel
+
video's
+
UV gel starter set met instructie voor French nails

Hier hebben wij een nieuwe French nails instructievideo, waar wij onze nded UV-gel starter set presenteren. Wij introduceren de French nails producten, die voor een UV-gel modellage nodig zijn. Onze nageldesigner toont hoe de aparte producten van de UV-gel starter set in de nagelstudio worden gebruikt. Vooral voor beginnende nageldesigners is deze video interessant. U ziet de gehele bewerking van de gel, tips voor het uitharden in de UV-lamp en u leert hoe men mooie French nails creëert.

instructies
+

De gels of kleurengels harden niet uit.

De door u gekozen gel ontwikkelt bij het uitharden een kleverige laag, de zgn. zweet- of plaklaag.
Deze kleverige laag (plaklaag) kan met een nagelcleaner worden verwijderd, maar moet op de nagel blijven als u de nagelverlenging alleen wilt verzegelen.

Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4.5781
Overzicht
5
196
4
91
3
10
2
2
1
3
5
en de opbouwgel dikke viscose en de gemiddelde vicositeit het verschil graag om mee te werken
Tijd:15:00
Datum:01.04.2018
Artikel: NDED | Wissen | Central Viscosic | 50 ml
5
Heb een vraag over de opbouwgel, wat is het verschil van de opbouwgel nded 250ml.93.56€ en de opbouwgel you maxx 250ml.42.18€
Tijd:14:56
Datum:01.04.2018
Artikel: YOUMAXX | Wissen | Dikke viscositeit | 250 ml
5
Streke gel en blijft heel lang zitten
Tijd:18:45
Datum:19.06.2017
Artikel: NDED | Wissen | Dikke viscositeit | 50 ml
Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal