Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Gel / Builder Gel
Glasvezel bouw gel voor brosse & eingrissene natuurlijke nagels
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

U zoekt een extreem lang houdbare en dunne modellage voor uw probleemnagels? Dat is geen probleem met onze Fiberglas Buildergel. De nagels worden zoals gebruikelijk voorbereid. Duw de nagelriemen voorzichtig naar achter, vijl uw oude modellage weg, daarna gebruikt u een primer en de Fiberglas Basegel en laat deze uitharden. Nu kunt u met de Fiberglas Builder gel de modellage optimaal op het kleeflaagje opdragen en de nagel modelleren, hierna uit laten harden. Door het honingeffect kunt u de gel heel eenvoudig op de nagel aanbrengen. Zo maakt u een dunne en extreem lang houdbare modellage. Door het gebruik van de fiberglasgels onstaan er geen liftings.
De Fiberglas gel kunt u niet alleen voor kunstnagels gebruiken, het is ook geschikt voor uw natuurnagels. Door de sterke houdbaarheid van de gel kunt u deze optimaal voor alle nageltypes gebruiken. Of u nu snel broze nagels of vettige nagels heeft, voor probleemnagels is Fiberglas gel het perfecte alternatief.
U kunt de nagelstudio Fiberglas gel ideaal bij uw klanten met broze en ingescheurde nagels gebruiken. De zuurvrije Nageldesign Buildergel vervangt in uw gelmodellage de Buildergel en zorgt dankzij de toegevoegde Fiberglas bestanddelen, voor een zeer sterke hechting op uw nagels. Danzij deze nieuwe nailart fiberglasgels is het gecompliceerde reparatiewerk met fiberglas-strips voorgoed voorbij.

Zegel
+
Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4.8
Overzicht
5
31
4
6
3
1
2
0
1
0

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal