Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Gel / LED Gel

LED Gel

Filter articles
1 2
Vylet Nails Revolution 1 Fase gel 15 ml LED Gel Vylet Nails Revolution 1 Fase gel 15 ml
10,95 € *
73,00 € / 100 ml
Vylet Nails Elements finish-gel LED Gel Vylet Nails Elements finish-gel
9,85 € *
65,67 € / 100 ml
LED gel voor mooie gelnagels zonder dat er warmte bij komt kijken

Wat zijn nail design LED-gels? Staan er grote veranderingen op stapel wat betreft nageldesign gelproducten? Dit hangt af van je eigen voorkeuren, want elk nieuw product heeft voor- en nadelen. Het is echter een feit dat de LED-technologie steeds populairder wordt.

Wat is het bijzondere aan LED-gels? Ze zijn van de beste kwaliteit en kunnen eenvoudig worden verwerkt. Wanneer je je vingernagels met LED-gels modelleert, zul je merken dat er geen hitte bij ontstaat. De typerende hitte-ontwikkeling van de UV-gels ontbreekt bij de nageldesign LED-technologie. Daarnaast biedt LED-licht het voordeel dat de verwerkingstijd veel korter is. Voordat je met LED-gels aan de slag gaat, is het belangrijk dat je informatie verzamelt over LED-gels. Informeer je ook over de uitharding van LED-gel. De nail design LED-gels hebben over het algemeen een uithardingstijd van 30-90 seconden. Voor de uitharding van de LED-gels heb je vanzelfsprekend een nageldesign LED-lamp nodig.


Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€