Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Gellak / Soak Off Gellak
Vylet-Nails Premium UV nagellak neon glitter - opvallende nagels in neon
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

De dun viscose Gellak creëert een unieke combinatie van neon en glitter. Met de Vylet-Nails Premium UV Nagellak Neon Glitter worden zowel natuurlijke nagels als kunstnagels een blikvanger. Door de bijzondere samenstelling en de uitharding onder UV-licht zijn een lange houdbaarheid en een duurzame kleurintensiteit gegarandeerd.

Om met de Vylet-Nails Premium UV Nagellak Neon Glitter een ongebruikelijk en langhoudend nageldesign te creëren, maak je het oppervlak van de nagel wat ruw met de buffervijl. Verwijder het stof dat hierbij ontstaat grondig met het stofpenseel. En primer dient als ondergrond op de natuurnagel, en zorgt ervoor dat de base coat optimaal blijft zitten. De zweetlaag die tijdens het uitharden is ontstaan, blijft nu op de nagel. Breng vervolgens met het penseel een dunne laag neon-glitter Gellak aan, en laat deze onder UV-licht in 120 seconden uitharden. Voor een hogere kleurintensiteit kun je nog een laag opbrengen en laten uitharden. Een top coat dient als afsluiting. De top coat beschermt de nagel verder, en zorgt voor een duurzame nagelverfraaiing in glimmer en neon.

Alleen voor beroepsmatig gebruik / Uitsluitend aanbrengen op kunstnagels of basislaag

Viscose
+
dunne middel dikke
Zegel
+
Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4
Overzicht
5
1
4
0
3
1
2
0
1
0

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal