Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Gellak / Soak Off Gellak
Peel Off Gellak Pastel voor Nagels door Vylet-Nails goedkoop
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

De Vylet-Nails Premium peel off UV Nail Polish pastel is bijzonder geschikt voor het duurzaam nagel ontwerp op natuurlijke nagels, biedt maar ook aan de toepassing van acryl en gel nagels. Na de voorbereiding van de ondergrond, de UV wordt toegepast nagellak dun en geharde met de UV-lamp.

De Vylet-Nails Premium zal schil af UV Nail Polish gebruikt pastel op de natuurlijke nagel als kleur toebehoren, een grondige primer is vereist. De nagel is gemanicuurde en vervolgens een grondlaag voorzien. Deze grondlaag beschermt verkleuring van de nagel en het oppervlak glad. Vervolgens, wordt de pastel-verf als een conventionele nail polish met het penseel toegepast. Een lage laagdikte evenals een rijke contract zijn belangrijk. Na het uitharden onder UV-licht, kan een andere laag van de verf worden geschilderd op indien nodig. Is bereikt, de gewenste kleurdiepte het zegel met een top coat, waardoor schijnen de nagel en zorgt voor een langdurige duurzaamheid. De volgorde van UV nagellak op andere oppervlakken zoals acryl-, glasvezel- of gel is analoog.

Base, Kleur afwerking - alles in een UV Nail Polish

-Geen lijm of glanzende laag vereist
-Zonder zweten laag
-Hoogglans
-Ondoorzichtige tegelijk toe te passen
-Hardt onder UV-LED-lamp
-Eenvoudige toepassing zoals nagellak


Viscose
+
dunne middel dikke
Zegel
+
Feedback
+
Totaalbeoordelingen
5
Overzicht
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal