Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Gellak / Soak Off Gellak
Vylet-Nails Premium Gelnagellak Pure - Helder en Glanzend
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

Zuivere kleuren voor prachtige nagels zijn altijd de juiste keuze. Met de Vylet-Nails Premium is UV Nail Polish puur de jassen van verf op natuurlijke en kunstmatige nagels bovendien permanent tegen kleur en hoogglans. Genezen onder licht voorkomt chipping en vervagen.

Ever after, of de Vylet-Nails Premium UV Nail Polish zuivere op natuurlijke of kunstmatige nagels toegepast, is de voorbereiding anders. Een primer, bijvoorbeeld in de vorm van een base jassen, is vereist voor de volgorde op de natuurlijke nagel. Dit zal de nagelplaat glad en de nagel zal niet verkleuren. De UV gel coating gebruikt voor kunstnagels, een schoon en droog oppervlak is belangrijk. Nadat de order is uitgehard in twee gevallen en UV-licht, indien nodig, maakt een extra laag verf voor nog meer intensiteit. Zodat de weerstand van UV gel Pools wordt versterkt, wordt een toplaag aanbevolen als de laatste laag. De verzegeling gel pure afbladderen en nagel breuk beschermt en versterkt bovendien de glans van UV Nail Polish. Hoog-glans bieden een grondige afstanden van de zweten laag met Zellette en schonere alsmede de toepassing van het polijsten van olie.

Base, Kleur afwerking - alles in een UV Nail Polish

-Geen lijm of glanzende laag vereist
-Zonder zweten laag
-Hoogglans
-Ondoorzichtige tegelijk toe te passen
-Hardt onder UV-LED-lamp
-Eenvoudige toepassing zoals nagellak


Viscose
+
dunne middel dikke
Zegel
+
Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4
Overzicht
5
3
4
3
3
1
2
1
1
0

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal