Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Gellak / Soak Off Gellak
Vylet-Nails Premium Gellak UV Nagellak Thermo Glitter
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

De Vylet-Nails Premium Gellak UV Nagellak Thermo Glitter wisselt bij temperatuurveranderingen van kleur, afhankelijk van de gekozen combinatie. Daarbij zijn er glitterdeeltjes verwerkt in de lak. Zo ontstaat een nagelvormgeving die steeds wisselt, en van de nagels een echte blikvanger maakt. De Vylet-Nails Premium Gellak UV Nagellak Thermo Glitter is geschikt voor gebruik op natuurlijke nagels en gemodelleerde nagels. Je brengt de nagellak op zoals gewoonlijk. Breng op de zorgvuldig voorbereide natuurlijke nagel een primer op, en vervolgens een base coat.

De base coat wordt uitgehard, de zweetlaag blijft op de nagel. Breng vervolgens met het penseel de Vylet-Nails Premium Gellak UV Nagellak Thermo Glitter op, en laat deze 120 seconden onder het lichtuithardingsapparaat uitharden. Als je de kleurintensiteit wilt verhogen, kun je nog een extra laag thermolak op het nageloppervlak aanbrengen. Breng vervolgens een beschermlaag van top coat op de nagel aan. Het resultaat: Een buitengewoon nageldesign, dat door de speciale effecten telkens een nieuw gezicht laat zien.

Alleen voor beroepsmatig gebruik / Uitsluitend aanbrengen op kunstnagels of basislaag

Viscose
+
dunne middel dikke
Zegel
+
Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4.6111
Overzicht
5
12
4
5
3
1
2
0
1
0

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal