Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Gellak / Soak Off Gellak
Vylet-Nails Premium gellak extreem glitter bij nded
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

De Vylet-Nails Premium die UV Nail Polish uiterst glitter is verrijkt met hoogwaardige en zeer glanzend glitter deeltjes. De Glitzerstyle is ook geschikt voor acryl- of gel nagels van je natuurlijke nagels en ook heerlijk geschikt als substraat voor verschillende nagel kunst technieken.

Een goede voorbereiding van de nagel beste glitter resultaten bij de toepassing van het Vylet-Nails Premium UV veroorzaakt zeer glitter nagellak. De nagel is gemanicuurde en en gemodelleerd op de natuurlijke nagel een grondlaag voorziet in de overeenkomstige ondergrond en verkleuring van de nagelplaat voorkomt. De glitter gel coating wordt toegepast als een conventionele nagellak op de nagel schoon en droog en gehard als een dunne laag onder UV-licht. Verdere lagen kunnen worden toegepast voor nog meer sprankje effecten. Onmiddellijk of na het plaatsen van een andere nagel kunst versiering het zegel met een toplaag is. De verzegeling gel maakt de perfecte afwerking van nagel ontwerpen en biedt kras-bestand en veerkrachtig nagels lang en sterk schijnen. nagel of polijsten olie bieden extra glans effecten en gemanicuurde nagels.

Base, Kleur afwerking - alles in een UV Nail Polish

-Geen lijm of glanzende laag vereist
-Zonder zweten laag
-Hoogglans
-Ondoorzichtige tegelijk toe te passen
-Hardt onder UV-LED-lamp
-Eenvoudige toepassing zoals nagellakViscose
+
dunne middel dikke
Zegel
+
Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4.5
Overzicht
5
3
4
0
3
1
2
0
1
0

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal