Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Gellak / Soak Off Gellak
UV top coat mat - voor een natuurlijke nagelmodellage
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

Vaak hebben gebruiksters de uitdrukkelijke wens dat de nagelmodellage er zo natuurlijk mogelijk uitziet. Met de UV top coat mat wordt de modellagenagel effectief beschermd, en krijgt hij tegelijkertijd een mat oppervlak, dat doet denken aan de structuur van natuurlijke nagels. De zuurvrije gel is geschikt voor zowel UV- als LED-lampen.
Tot nu toe moest je bij de keuze voor een Color Gel al kiezen of je een matte of glanzende nagelmodellage wilde. Met de UV Top Coat mat is dit anders. Breng de transparante verzegelingslak op de gemodelleerde nagel aan. De lak zorgt na het uitharden onder UV- of LED-licht voor een mat oppervlak. Je kunt de dun viscose gel gebruiken als full cover of gedeeltelijk. Net als de gelnagel beschermt de top coat acrylnagels, fiberglasmodellages, nailart-creaties en alle UV- en LED-lakken. De sealer gel wordt gebruikt zoals gewoonlijk: Breng de gel in een dunne, constante laag op de nagel en laat hem 120 seconden onder UV-licht of 30 tot 90 seconden onder LED-licht uitharden. Doordat er geen zuren in de gel zitten, kunnen personen die aan allergie lijden, de gel ook probleemloos gebruiken.


Viscose
+
dunne middel dikke
Zegel
+
Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4.5
Overzicht
5
4
4
1
3
1
2
0
1
0

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal