Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Gellak / Soak Off Gellak
NAIL-EON UV nagellak sparkle - betoverend effect voor nagels
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

Sparkle lakken drogen onregelmatig op en creëren zo betoverende effecten op het nageloppervlak. De NAIL-EON UV Nagellak Sparkle in verschillende kleuren breng je net als een gebruikelijke nagellak op de natuurlijke nagel of kunstnagel, en hard je uit onder UV-licht net als gellak.
De NAIL-EON UV Nagellak Sparkle kun je net zo goed gebruiken op acryl- en gelnagels als op goed voorbereide natuurlijke nagels. Je krijgt hiermee het zogenaamde sparkle- of zand-effect. Voor de natuurlijke nagel is een base coat als ondergrond heel belangrijk. De zweetlaag blijft hier op de nagels zitten. Bij elke nagelsoort moet je een plakversneller gebruiken. De primer zorgt ervoor dat er niks afbladert. Breng de gellak net als elke andere nagellak met het penseel op. In tegenstelling tot andere nagellak wordt dit product echter onder UV-licht uitgehard. Daarbij ontstaat een zweetlaag, die je met een reiniger verwijdert. Als beschermlaag moet je in elk geval een top coat aanbrengen, die eveneens uitgehard wordt. Van tevoren kun je de nagellak naast de sparkle lak naar wens versieren met nail art.

Viscose
+
dunne middel dikke
Zegel
+
Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4.625
Overzicht
5
11
4
4
3
1
2
0
1
0

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal