Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Gellak / Soak Off Gellak
NAIL-EON UV nagellak silk - houdbare zijdeglans op de nagels
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

Zijdeachtig glanzende nagels zijn net zo geschikt voor overdag als voor 's avonds. De NAIL-EON UV Nagellak Silk kun je opbrengen als een gebruikelijke nagellak. Door de uitharding met UV-licht wordt dit product extra stevig en houdbaar.

De NAIL-EON UV Nagellak Silk is net zo geschikt voor natuurlijke nagels als voor kunstnagels van acryl of gel. Bij natuurlijke nagels moet je een base coat als onderlak gebruiken. De zweetlaag die bij het uitharden ontstaat, blijft hier op het nageloppervlak. In elk geval moet je een primer gebruiken zodat de lak perfect blijft zitten.  Nadat je de nagel hebt voorbereid, breng je de NAIL-EON UV Nagellak Slik in de gewenste kleurnuance aan, en laat je hem met UV-licht uitharden. Let erop dat de laag zo dun mogelijk moet zijn, zodat deze geheel kan worden uitgehard. Verwijder de zweetlaag. Je kunt de zijdeachtig gekleurde nagel nu op verschillende manieren verder behandelen. Breng meteen de top coat aan als beschermlaag. Of breng van tevoren een nail art op.

Viscose
+
dunne middel dikke
Zegel
+
Feedback
+
Totaalbeoordelingen
5
Overzicht
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal