Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Gellak / Soak Off Gellak
NAIL-EON UV nagellak neon - voor natuurlijke nagels en kunstnagels
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

Soms mag het schel zijn. Voor deze gelegenheden is de NAIL-EON UV Nagellak Neon het meest geschikt. Je kunt de gellak op alle soorten nagels aanbrengen, zoals je een gebruikelijke nagellak aanbrengt. De gel wordt extra houdbaar en sterk als je hem onder UV-licht laat uitharden.

Gebruik de NAIL-EON UV Nagellak Neon op de natuurlijke nagel of kunstnagel die je hebt voorbereid zoals gebruikelijk. De lak is voor acrylmodellages net zo geschikt als voor gelnagels. Ter voorbereiding moet je de nagels manicuren of modelleren, reinigen, en met primer voorbehandelen. Een base coat is nodig als ondergrond voor de natuurlijke nagel. Bij het uitharden onder UV-licht ontstaat een zweetlaag die op de nagels blijft zitten. De UV-nagellak zelf is in het gebruik net zo ongecompliceerd als gebruikelijke nagellak. Breng de lak met een penseel op het nageloppervlak. Vervolgens laat je hem onder licht uitharden. Verwijder de zweetlaag die daarbij ontstaat, met reiniger. Breng vervolgens een beschermlaag van top coat aan. Natuurlijk kun je daarvoor nog een nail art naar wens op de nagel aanbrengen. Ook de top coat maakt bij het uitharden een dispersielaag aan, die je er als afsluiting af moet halen.

Alleen voor beroepsmatig gebruik / Uitsluitend aanbrengen op kunstnagels of basislaag

Viscose
+
dunne middel dikke
Zegel
+
Feedback
+
Totaalbeoordelingen
Overzicht
5
4
4
2
3
0
2
0
1
0

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal