Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Gellak / Soak Off Gellak
NAIL-EON UV nagellak glitter - lang houdbaar glittereffect
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

Voor natuurlijke nagels, gel- en acrylnagels kun je de NAIL-EON UV Nagellak Glitter gebruiken. Breng de UV-gellak met glinstereffecten op de voorbereide nagel aan en laat hem onder de UV-lamp uitharden. Vervolgens kun je een nail art aanbrengen, of meteen de beschermlaag.

Het is belangrijk dat je de nagel goed voorbereidt. Modelleer kunstnagels en reinig ze met reiniger. Breng vervolgens de primer op. Bij natuurlijke nagels moet je ook een primer gebruiken. De ondergrond voor de NAIL-EON UV Nagellak Glitter vormt hier een base coat als basislak. De zweetlaag die ontstaat bij het uitharden, verwijder je niet. Breng  net als bij een gebruikelijke nagellak een dunne laag glitterlak op de nagel. Laat hem onder licht uitharden. Vervolgens verwijder je voor de verdere nagelbehandeling de ontstane zweetlaag met reiniger, en breng je een top coat aan als beschermlaag. Je kunt de nagel van tevoren ook nog verder versieren met de meest uiteenlopende nail art elementen. Ten slotte behandel je de nagel met nagelolie. Dit zorgt voor een bijzonder verzorgde, en stralende indruk.

Viscose
+
dunne middel dikke
Zegel
+
Feedback
+
Totaalbeoordelingen
Overzicht
5
0
4
0
3
1
2
0
1
0

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal