Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Gellak / Soak Off Gellak
NAIL-EON UV nagellak flake-effect voor een betoverende nail art
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

Breng de NAIL-EON UV Nagellak Flake-effect als effectgel op de Color Gel aan. De transparante lakken brengen een glinsterende laag op de nagels en zorgen er tegelijkertijd voor dat het nageldesign lang houdbaar, krasvrij en stevig wordt.

Voor het gebruik van de NAIL-EON UV Nagellak Flake-effect maak je het oppervlak van de natuurlijke nagel of kunstnagel ruw en verwijder je het stof. Breng vervolgens een base coat aan en laat die 120 seconden uitharden onder UV-licht. De zweetlaag blijft op het nageloppervlak en dient als basis voor de effectlak. Breng met het penseel een volle laag gellak aan, en laat deze onder de UV-lamp uitharden. Bescherm de nagel als afsluiting met een top coat. Breng deze op de NAIL-EON UV Nagellak Flake-effect inclusief zweetlaag aan, en laat deze eveneens uitharden. Verwijder de dispersielaag die daarbij ontstaat met reiniger. Vervolgens kun je een polijstolie gebruiken voor een maximale glans.

Viscose
+
dunne middel dikke
Zegel
+
Feedback
+
Totaalbeoordelingen
5
Overzicht
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal