Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Gellak / Soak Off Gellak
NAIL-EON UV nagellak extreem glitter - glinsterende nail art
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

Voor het beste resultaat moet je de nagel goed voorbereiden voordat je de NAIL-EON UV Nagellak Extreem Glitter opbrengt. Hiervoor moet je de nagels manicuren en modelleren, en met primer behandelen zodat de lak perfect blijft zitten. Breng een basislaag van base coat aan op de natuurlijke nagel. De zweetlaag blijft op de nagel.
Breng de NAIL-EON UV Nagellak Extreem als een normale nagellak aan met het penseel. Laat de dunne laklaag vervolgens onder het UV-licht uitharden. De laag ontwikkelt nu zijn glinstereffect. Nu behandel je de nagel verder zoals gebruikelijk. Breng meteen de beschermlaag aan op de gereinigde nagel, of breng eerst nog een nail art aan met verschillende elementen. Breng dan een top coat aan als beschermlaag, die voor een hoogglanzend, krasvrij en daarmee lang houdbaar oppervlak zorgt. Voor de extra verzorging raden we een nagelolie aan die zorgt voor een gladde nagelhuid, glanzende nagels en mooie handen.

Viscose
+
dunne middel dikke
Zegel
+
Feedback
+
Totaalbeoordelingen
5
Overzicht
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal