Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Gellak / Soak Off Gellak
Soak Off Gellak Metallic en Gel Polish voor Nagels door NAIL-EON
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

De NAIL-EON soak off UV gellak metallic is geschikt voor zowel natuurlijke nagels als voor gel- of acrylmodellages. Bereid de nagels voor zoals gewoonlijk, en breng de UV-nagellak op. Na het uitharden is de laklaag geschikt voor een creatieve nailart, of voor een top coat als beschermlaag.

Breng de soak off UV-gellakken van NAIL EON in metallic look aan op de goed voorbereide nagel. Het is belangrijk dat het nageloppervlak schoon is, en er een base coat op de natuurlijke nagel is als ondergrond, die je gebruikt als een nagellak en laat uitharden onder de UV-lamp. De zweetlaag die ontstaat bij het uitharden, verwijder je niet. Breng de NAIL-EON soak off UV gellak metallic in grijs-groen of lila aan op de voorbereide nagel. Laat de laag gellak onder de UV-lamp uitharden. Verwijder de zweetlaag met reiniger van het nageloppervlak. Als laatste stap breng je een beschermlaag van top coat op de nagel aan. Ter verzorging en voor de glans van de nagel kun je daarbij de nded nagelolie gebruiken.


Viscose
+
dunne middel dikke
Zegel
+
Feedback
+

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal