Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Gellak / Soak Off Gellak
Peel Off Gellak Crisp voor Nagels door NAIL-EON goedkoop
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

Het bijzondere van de NAIL-EON peel off gellak crisp is, dat er in de gel verschillende deeltjes zijn verwerkt. De deeltjes hebben verschillende kleuren en formaten, en glanzen metallic-achtig. Als je de lak op het nageloppervlak aanbrengt, verdelen de deeltjes zich en creëren ze een unieke nail art. Gebruik de gellak als een gebruikelijke nagellak. Laat het product uitharden onder UV-licht.
Zoals bij elke gel die je aanbrengt, moet je de nagel goed voorbereiden als je de NAIL-EON peel off gellak crisp gebruikt. Als je de lak op natuurlijke nagels gebruikt, moet je een base coat gebruiken. De zweetlaag die ontstaat bij het uitharden, moet je nu niet verwijderen. Een primer zorgt ervoor dat de lak perfect blijft zitten. Breng met het penseel een dunne laag crisp gellak op de nagel, en laat deze vervolgens uitharden. Na het gebruik van de UV-lamp zit er een zweetlaag op de nagel. Deze kun je goed verwijderen met een reiniger uit ons assortiment. Een beschermlaag rondt dit nageldesign af. Gebruik daarvoor en top coat.


Viscose
+
dunne middel dikke
Zegel
+
Feedback
+
Totaalbeoordelingen
5
Overzicht
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal