Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Gellak / Soak Off Gellak
Nagellak - NAIL EON gellak Highlights
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

Onze Gellakken hebben Peel Off Nagellak en Strip Lak eigenschappen. Laat u eenvoudig de primer en basecoat weg, dan kunt u  de gellakken na enige dagen eenvoudig van de nagel afhalen.  

In plaats van Gel conventionele nagellak vernis zijn ook bekend als Gelish, UV nagellak, gel Pools of UV lak is een perfecte manier de nagels voor verschillende weken kleur te geven die niet chippen. Ook onze NAIL-EON Gel vernis hoogtepunten zijn bij uitstek geschikt om uw Nagels die bepaalde iets geven. U kunt zowel de gehele nagel over trekken, alsmede selectieve hoogtepunten met de gel coating instellen. Aan beste resultaten te bereiken, bezoedelen op uw nagels. Een Jas baseren en verhardt in de UV-lamp. De zweten laag is niet verwijderd. In de volgende stap kunt u gel vernissen toepassen. Zorg ervoor dat dat alleen een dunne laag toe te passen, zodat de UV licht de kleurpigmenten door verhardt volledig. Afhankelijk van de gewenste intensiteit van kleur kunt u meerdere opnemen Een boven de andere lagen. Maar elke laag volledig genezen Van. De zweten laag wordt verwijderd op een willekeurige laag. Aan het einde van U een top coat op en het verhardt in de licht-uithardende eenheid. Hebben Laag per laag werkte, kunt u de laatste laag Laag van zweet te verwijderen. Overtuigen U uzelf van deze gel vernis. U zult volledig versteld en Deze mogelijkheid van nagel decoratie niet meer wilt missen. Wij bieden Producten van de hoogste kwaliteit, de eisen van de Europese normen en tot de datum van de UV-gel onderzoek wordt geproduceerd. Nu in LED kan licht genezen eenheden ook worden gebruikt!

Viscose
+
dunne middel dikke
Zegel
+
video's
+
Nailart instructie voor Halloween nagels met polish gel

In deze video laat jullie onze nageldesigner zien hoe men met onze gel polish lakken en onze LED-techniek een mooie nail art met ons Halloween motief creëert. Jullie zien een tekentechniek gecombineerd met strass steentjes als effect. De getoonde techniek is voor voortgeschreden nageldesigners en natuurlijk ook voor het gebruik in een professioneel nagelstudio geschikt. Beginners kunnen met dezelfde producten natuurlijk ook een makkelijker motief creëren. Onze LED-techniek is in combinatie met de gel polish lakken zeer snel en vooral goed voor nailart geschikt.

Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4.5472
Overzicht
5
32
4
18
3
3
2
0
1
0
5
hele mooi kleur dekkend
Tijd:18:59
Datum:14.11.2013
Artikel: Starlight | NAIL-EON | 15 ml
Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal