Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Gellak / Soak Off Gellak
NAIL-EON Gellak Charming
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

Onze Gellakken hebben Peel Off Nagellak en Strip Lak eigenschappen. Laat u eenvoudig de primer en basecoat weg, dan kunt u  de gellakken na enige dagen eenvoudig van de nagel afhalen.  

Bent u herhaaldelijk boos over nagellak op natuurlijke nagels, alsmede welke al chippen na een korte tijd, hoewel hij op kunstmatige houdt nagels, dan moet u gel verf charmante onze nagel-EON. Het is het perfecte alternatief voor de traditionele nagellak en geeft uw nagels voor verscheidene weken kleur. Selecteer een van de verleidelijke kleuren. De kleuren shimmer en veranderen afhankelijk van het licht. Het wekt de indruk van een artistieke creatie op de nagel met verschillende kleuren, hoewel slechts één kleur werd gebruikt. De lange houdbaarheid van gel vernis is absoluut overtuigend zelfs op natuurlijke nagels en doet niet splinter. Je hele nagel overnemen of reeks selectieve geaccentueerd. Matting je nagel op en een grondlaag van toepassing. Laat het harden in de UV-lamp en de gel Pools in de volgende stap toepassen zonder eerst de laag van zweet te verwijderen. Zorg ervoor dat de Poolse in dunne lagen toepassen zodat het door volledig verhardt. Willen meer intensieve kleurintensiteit, je dragen verschillende lagen, elke laag, maar laat in ieder geval echt harden. Gebruik een top coat te voltooien. Als je hem volledig in de UV-lamp genezen hebt, verwijdert u de laag van zweet. Een andere behandeling van de nagels is niet meer nodig.

Viscose
+
dunne middel dikke
Zegel
+
Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4.449
Overzicht
5
25
4
21
3
3
2
0
1
0
5
Erg mooie kleur. Goede kleur voor oudere maar zeker hip genoeg voor jongeren. Met 2 laagjes dekt hij goed maar 3 laagjes is mooier.
Tijd:18:17
Datum:27.12.2012
Artikel: Sahara | 15 ml
Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal