Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Gellak / Soak Off Gellak
Nail-EON Gel Nagellak Magic Magnetic
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

Onze Gellakken hebben Peel Off Nagellak en Strip Lak eigenschappen. Laat u eenvoudig de primer en basecoat weg, dan kunt u  de gellakken na enige dagen eenvoudig van de nagel afhalen.  

Met gel, kan de mooiste nagel kunst nagellak worden Magische creaties. Gekleurde geverfde nagels behoren nu tot de Agenda. U wilt weer en verf niet maar je nagels? Dan hebben we iets voor jou! Onze NAIL-EON gel nagellak magie Magnetische geeft uw nagels een magische uitstraling, die alle andere kan worden enchanted. Hij is zeer ideaal op natuurlijke nagels alsmede kunstmatige Nägeln.Sie kunt onze Magic magnetische gel metalen gel lak nagellak nemen als normaal of met onze magnetische pen of onze staat van dienst van de magneet trekken een delicaat patroon. Profiteren van de brede waaier van kleuren voor prachtige nagels en hoogtepunten. De toepassing is zeer eenvoudig. U kunt de Gel vernis als een nail polish en hem genezen voor twee minuten onder UV-licht Lichten uit. Als de zweten laag wordt verwijderd, is het werk al eindigt. Effect van het gel toe te schrijven aan zijn honing strekt zich uit glad nagellak zelf. Dus zijn geen lelijke penseelstreken op de nagels om te zien en het indienen van werk is koken niet noodzakelijk. Kijk uit naar een houdbaarheid van maximaal zes weken. Hij is gemaakt, absoluut geschikt voor dagelijks gebruik op gel basis, doet niet splinter en is krasbestendig. U kunt het gebruiken met een remover en een oranje hout stick verwijderen, als u wilt dat een andere kleur. U zult dit verf volledig tevreden. Gebruik U onze producten van de hoogste kwaliteit, de eisen van de Europese Normen zijn voorbehoud en op de snijkant van het onderzoek UV gel worden vervaardigd.

Viscose
+
dunne middel dikke
Zegel
+
Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4.55
Overzicht
5
12
4
7
3
1
2
0
1
0

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal