Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Gellak / Soak Off Gellak
Gelnagellak NAIL-EON UV Gellak SHINEY Nagelgroothandel Goedkoop
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

Onze Gellakken hebben gelnagellak en strip lak eigenschappen. Laat u eenvoudig de primer en basecoat weg, dan kunt u  de gellakken na enige dagen eenvoudig van de nagel afhalen. In is een goede manier rond de nagels gekleurde nagellak nagel modelleren mode. Maar zo mooi hij is, afhankelijk van de belasting van de handen en Vingernagels hij chips vaak al na een paar dagen en lelijk is. Met gel verf ook bekend als UV nagellak, UV nagellak, gel Pools of gelnagellak UV lak hebben het voordeel om een nagellak, gel-gebaseerde Hij houdt voor maximaal 6 weken zonder chip. Ook onze NAIL-EON UV gel Verf SHINEY is geen uitzondering. U zal worden versteld staan! Nu in LED kan licht genezen eenheden ook worden gebruikt! Voor moet u het gebruik van gel vernis bezoedelen uw nagels. Vervolgens toepassing van een primer en laat het drogen. De volgende stap is de Toe te passen en een grondlaag genezen. In tegenstelling tot de gewoonte zal worden volgens de De zweten laag te verharden niet weg, en in de nog-nat grondlaag komt een laag van gel vacht kleur, zoals een conventionele gelnagellak kan worden toegepast. De kleur moet verharden in de UV-lamp. De Na deze uitharding wordt zweten laag niet verwijderd. De sluiting is een top coat, die ook in de licht-uithardende eenheid is gehard. Een Laag is werkte na de andere, de laag van zweet te verwijderen is terecht aan het einde, wanneer alle stappen zijn voltooid. Het noodzakelijk afhankelijk van de intensiteit van die kleuren, kan de coating van twee of meer keer UV nagellak gel toe te passen. De lagen moeten worden maar altijd dun, zodat het UV-licht de Kleur pigmenten kunnen voltooien genezen. Het verhardt in 120 seconden in normale UV licht apparaten en in 30 tot 60 seconden in LED licht genezen eenheden.

Viscose
+
dunne middel dikke
Zegel
+
video's
+
Zomerse nail art met gel polish - design nagels

In deze instructievideo ziet u in makkelijke stappen hoe u met onze gel polish kleuren mooie, zomerse nail art kunt creëren. Wij laten u iedere stap gedetailleerd zien, zodat u alles zelf kunt namaken. De nail art design video is geschikt voor beginners en voortgeschreden nageldesigners. Nail art met deze producten is goedkoop en professioneel. Van het voorbereiden van de nagels tot het opbrengen van de top coats, alles wordt stap voor stap getoond.

Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4.1
Overzicht
5
128
4
105
3
17
2
5
1
7
5
mooie kleur
Tijd:10:03
Datum:19.09.2012
Artikel: Poolside Blue | NAIL-EON | 15 ml
Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal