Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / 3 in 1 Gellak / Soak Off Gellak
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
Gellak NAIL-EON STRAIGHT voor Natuurlijke Nagels
Details
+

Onze gellakken hebben peel off nagellak en strip lak eigenschappen. Laat u eenvoudig de primer en basecoat weg, dan kunt u  de gellakken na enige dagen eenvoudig van de nagel afhalen. Velen zijn al in de loop van het jaar-Erlanger fabrikant activiteit nieuwe producten uit ons op de markt komen met onze klanten getroffen als een bom. De toepassing is bijzonder gemakkelijk, als de gel rechtstreeks van de handige en praktische Fles kan worden gebruikt en toegepast. Aan de gel jas ook bekend als LED, licht-uithardende nagellak gel UV nagellak, Gelish. Gel Pools of UV lak zoals een voor het gebruik van conventionele nagellak, moeten een paar voorbereidingen worden getroffen. Ten eerste, de nagels met een buffer moeten worden frosted voordat de nagels vervolgens worden gereinigd met een schoner en een primer als een bindmiddel zal worden toegepast. Nadat het is gedroogd in de lucht, is primer onze vernis gel Speciale grondlaag toegepast op de nagels van kleur verandert en Beschermt verf residuen. Licht is 2 minuten onder UV grondlaag genezen. De zweten laag wordt niet verwijderd door de nagels, maar de Kleur gel coating wordt rechtstreeks naar de grondlaag nog nat toegepast. De Nagels worden bestraald opnieuw gedurende 2 minuten van UV-licht en de kleur-gel genezen. Als een bijzonder rijke en intense kleur resultaten moet worden, is het raadzaam om toe te passen twee lagen verf. Bent u een Een must in de natte verf zou voor motif of nagel kunst werken worden gedaan als volgt die een toplaag van de vacht van de gel wordt toegepast. LED klaar! De volgorde van de top jassen de nagels voordat Krassen beschermt en zorgt voor een ideale afwerking, de zweten laag Hiermee verwijdert u. Probeer deze nieuwe vorm van gel methode en u zult zien hoe de toepassing is zeer eenvoudig. Het verhardt in 120 seconden in normale UV licht apparaten en in 30 tot 60 seconden in LED licht genezen eenheden. Gellak NAIL-EON STRAIGHT kras-bestand is en met week-lange bescherming voor natuurlijke nagels.

Viscose
+
dunne middel dikke
Zegel
+
video's
+
UV french gel en LED french manicure gels productvideo

In deze nded productvideo geven wij jullie belangrijke informatie over onze French gels. Wij laten jullie zien waar jullie in onze online shop belangrijke informatie over het uitharden in LED- en UV-lampen vinden. Onze French gel producten zijn met icons gemarkeerd, die direct alle belangrijke details tonen. Ook de make-up gels vinden jullie in deze categorie, omdat deze normaal gezien voor het French worden opgebracht. Met onze nieuwe UV-gellakken kan men natuurlijk ook mooie French toppen creëren en ook deze vinden jullie in deze nailart productvideo

Zomerse nail art met gel polish - design nagels

In deze instructievideo ziet u in makkelijke stappen hoe u met onze gel polish kleuren mooie, zomerse nail art kunt creëren. Wij laten u iedere stap gedetailleerd zien, zodat u alles zelf kunt namaken. De nail art design video is geschikt voor beginners en voortgeschreden nageldesigners. Nail art met deze producten is goedkoop en professioneel. Van het voorbereiden van de nagels tot het opbrengen van de top coats, alles wordt stap voor stap getoond.

Nailart instructie voor Halloween nagels met polish gel

In deze video laat jullie onze nageldesigner zien hoe men met onze gel polish lakken en onze LED-techniek een mooie nail art met ons Halloween motief creëert. Jullie zien een tekentechniek gecombineerd met strass steentjes als effect. De getoonde techniek is voor voortgeschreden nageldesigners en natuurlijk ook voor het gebruik in een professioneel nagelstudio geschikt. Beginners kunnen met dezelfde producten natuurlijk ook een makkelijker motief creëren. Onze LED-techniek is in combinatie met de gel polish lakken zeer snel en vooral goed voor nailart geschikt.

Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4.4553
Overzicht
5
257
4
180
3
26
2
7
1
3
5
Hele mooie kleur, denkt ook heel goed
Tijd:18:43
Datum:19.06.2017
Artikel: Sun Ray | 15 ml
5
Tevreden
Tijd:14:34
Datum:10.09.2013
Artikel: Sunset | 15 ml
5
Zéér tevreden over dit produkt. Glans na 2 weken nog steeds hetzelfde. Super mooie kleuren.
Tijd:21:15
Datum:03.07.2012
Artikel: Mystic | 15 ml
Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal