Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Gellak / Soak Off Gellak
Gellak NAIL-EON Gelnagellak Pastel - Zachte Kleuren op de Nagel
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

Gellak in pasteltinten is vooral geliefd voor een verzorgd nageldesign overdag. Deze bescheiden kleuring is echter ook geschikt voor een elegante avondoutfit. Met de gellak NAIL-EON gelnagellak pastel kun je een mooie, sterke nagel in veel romantische kleurtinten creëren.

De gellak NAIL-EON gelnagellak pastel is geschikt voor haast elke nagel. Je kunt de lak rechtstreeks zowel op de natuurlijke nagel als op de acryl- of gelnagel opbrengen. Voordat je de gellak op de gereinigde nagel aanbrengt, bereid je hem met primer voor. Op de natuurlijke nagel is een base coat noodzakelijk als basis. Breng deze basis met een penseel op, en laat hem uitharden onder UV-licht. De zweetlaag die hierbij ontstaat, blijft nu op de nagel. Hierna breng je eveneens met het penseel een dunne laag gellak aan. Hoe dunner de laag, hoe betrouwbaarder hij daarna wordt uitgehard onder de UV-lamp. Als je een hogere kleurintensiteit wenst, kun je meerdere lagen aanbrengen. Verwijder de zweetlaag na het uitharden. Vervolgens breng je een afsluitende beschermlaag aan met top coat, of versier je de nagel verder met een fantasierijke nail art.

Zegel
+
Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4.7778
Overzicht
5
22
4
4
3
1
2
0
1
0

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal