Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Gellak / Soak Off Gellak
Gellak NAILEON Gelnagellak Nude - Mat Nageldesign in Pastelkleuren
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

Gellak NAIL-EON gelnagellak nude creëert elegante nagels in matte tinten. Je kunt de bescheiden gellak aanbrengen op natuurlijke nagels en kunstnagels. De lak kan ook perfect worden gebruikt in combinatie met de acrylmodellage voor het nageldesign. Nadat de gel is uitgehard en je het nageloppervlak hebt gereinigd, breng je een beschermlaag aan van top coat zodat de gellak langer blijft zitten.
Als voorbereiding voor het gebruik van de gellak NAIL-EON gelnagellak nude manicuur of modelleer je de nagel. Reinig het nageloppervlak grondig met de reiniger voordat je de gellak opbrengt. Een base coat, die onder het UV-apparaat uithardt, creëert een onderlaag op de natuurlijke nagel. De zweetlaag die daarbij ontstaat, blijft op de nagel. Breng de UV-nagellak, die verkrijgbaar is in verschillende pasteltinten, vervolgens op als een gewone nagellak, en laat hem uitharden. Nu kun je een nailart op de nagel verwerken. Ook kun je de nagel meteen beschermen met een top coat. Ook deze laat je onder UV-licht uitharden. Haal de zweetlaag eraf.

Viscose
+
dunne middel dikke
Zegel
+
Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4.6296
Overzicht
5
22
4
2
3
2
2
0
1
1
5
Hij dekt niet in makkelijk, en het lijkt alsof hij onder de lamp “krimpt”? Telkens krijg ik er puntjes is alsof er stof zou opzitten maar dat is niet het geval, wegbuffen en nog een laag gezet, wederom geen mooie strakke laag maar weer broebeltjes en puntjes, hoe kan dit ??
Tijd:08:30
Datum:16.11.2017
Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal