Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Cosmetica / Huidverzorging
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017

Huidverzorging

Filter articles
YOUMAXX 100 pc's houten spatel wax Huidverzorging YOUMAXX 100 pc's houten spatel wax
vanaf 2,02 € *
lavera bodylotion Huidverzorging lavera bodylotion
7,98 € *
YOUMAXX wax Huidverzorging YOUMAXX wax
vanaf 7,15 € *
Adidas douche Huidverzorging Adidas douche
3,50 € *
lavera Handverzorging Huidverzorging lavera Handverzorging
3,94 € *
YOUMAXX Manicure en Pedicure Vijl Huidverzorging YOUMAXX Manicure en Pedicure Vijl
19,44 € *
Elina Luxry fruit douche 300ml Huidverzorging Elina Luxry fruit douche 300ml
1,54 € *
Douchegel Elina med 250 ml balsem Huidverzorging Douchegel Elina med 250 ml balsem
1,29 € *
lavera Douchegel Huidverzorging lavera Douchegel
5,30 € *
Nivea Men Deospray Stress Protect Huidverzorging Nivea Men Deospray Stress Protect
4,15 € *
Nivea vloeibare hand SOAP 250 ml Huidverzorging Nivea vloeibare hand SOAP 250 ml
2,85 € *
Nivea douche 250 ml Huidverzorging Nivea douche 250 ml
3,37 € *
Duif Pfelgedusche 250 ml Huidverzorging Duif Pfelgedusche 250 ml
2,72 € *
Litamin douche gel 250 ml Huidverzorging Litamin douche gel 250 ml
2,41 € *
Nivea voor mannen douche 250ml Huidverzorging Nivea voor mannen douche 250ml
3,89 € *
Dove Bad 750 ml Huidverzorging Dove Bad 750 ml
6,36 € *
Nivea BB cream 50ml Huidverzorging Nivea BB cream 50ml
12,33 € *
Sebamed-lotion 200 ml Huidverzorging Sebamed-lotion 200 ml
6,62 € *
Nivea visage getint dag 50 ml room Huidverzorging Nivea visage getint dag 50 ml room
18,98 € *
Huidverzorging voor een natuurlijk mooie huid door natuurlijke huidverzorgingsproducten in onze shop
De huid is het grootste orgaan van de mens en tegelijkertijd een van de meest gevoelige. Bij een volwassen persoon bedraagt het complete oppervlak de huid ongeveer twee vierkante meter. Dag in, dag uit wordt de huid aan talrijke belastingen blootgesteld. De huid moet hitte, kou, stof, vocht, zonnestraling en nog veel meer uithouden. Ook schoonmaakmiddelen en andere substanties komen in aanraking met de huid en tasten deze aan. Een goede en regelmatige huidverzorging die de huid niet belast is daarom zeer belangrijk. Een natuurlijke huidverzorging begint met de natuurlijke producten van lavera en YOUMAXX, die we in onze wellness shop speciaal voor jou aanbieden.

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan kwalitatief hoogwaardige producten, waarmee je de huid duurzaam en effectief kunt verzorgen. Onze natuurlijke huidverzorging bevat geen synthetische toegevoegde of schadelijke stoffen. Alle gebruikte grondstoffen stammen uit gecontroleerde en biologische aanbouw of uit gecertificeerde in het wild groeiende planten, waardoor zich onze biologische huidverzorging bijzonder onderscheidt van andere producten. Bij de productie van natuurlijke cosmetica wordt vanzelfsprekend ook afgezien van chemische conserveringsmiddelen en chemische geurstoffen. De plantaardige werkzame stoffen op natuurlijke basis staan bij de productie centraal. Dierproeven met het eindproduct of de hiervoor gebruikte grondstoffen zijn uit den boze.

Vind het passende product voor jouw heel speciale huidtype en stel je eigen beauty-verwenprogramma samen. Laat je huid dankzij de juiste verzorging stralen en ondersteun de huid erbij om je lichaam tegen invloeden van buitenaf te beschermen. Wanneer je huid jeukt of gespannen, droog of rood is, duidt dit erop dat het grootste menselijke orgaan ondersteuning en verzorging nodig heeft. Ook een slappe of rimpelige huid of een matte huidskleur kunnen symptomen zijn dat je huid lijdt onder de milieu-invloeden en dagelijkse belasting en hulp nodig heeft. Laat het niet zo ver komen dat je huid deze signalen afgeeft, maar ondersteun hem dagelijks met een milde huidverzorging op natuurlijke basis.

Een milde waslotion is uitermate geschikt voor de reiniging van de huid en kan ook voor de gevoelige gezichtshuid worden gebruikt. Af en toe een peeling verwijdert effectief droge huiddeeltjes. Een rustgevend masker daarna hydrateert de huid. De huid wordt zo weer soepel. Een verzorgende crème is optimaal geschikt voor een dagelijkse huidverzorging met natuurlijke cosmetica van geneeskrachtige planten en natuurlijke stoffen. Voor het lichaam is een bodylotion ideaal. Deze kan goed over de huid worden verdeeld en trekt snel in. De handen mogen in geen geval worden vergeten. Deze worden immers bijzonder sterk belast. Een hydraterende handcrème op natuurlijke basis mag daarom niet ontbreken.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal