Onze hotline: +49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
Meer dan 150 LED gels
3 jaar garantie op alle apparaten
Van een bestelwaarde van 65 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!

Uw carriere

Innovatie en onderzoek hebben ons niet alleen het grootste productaanbod ter wereld opgeleverd, maar ook speciaal ontwikkelde nageldesign producten en apparaten, die hun tijd ver vooruit zijn op het vlak van kwaliteit en productveiligheid.

Komt u in het Nded-team

Stukwerk is ons vreemd en de tevredenheid van onze medewerkers is voor ons van het grootste belang. Hier telt iedereen mee, om het even welke positie hij/zij bekleedt binnen het bedrijf. Wilt u deel uitmaken van de nded-familie?

Uw eigen online-shop - met nded

U wilt graag een online shop openen, maar weet niet juist hoe u dit best aanpakt en welke producten u kunt aanbieden? Laat ons u hierbij helpen. Wij bieden u de kans om uw eigen succesvolle webwinkel uit te bouwen met onze producten.

Uw eigen studio - met nded

U bent een gediplomeerde nageldesigner of een nageldesigner in spé en u zou de wereld graag laten kennismaken met uw nageldesign kunst? Open dan een nagelstudio. Met onze producten en ondersteuning wordt het kinderspel om uw droom waar te maken!

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van € 40,00
5€

nded internationaal