Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Apparaten / Ultrasone Reiniger
NAIL-EON  Ultrageluids-reiniger
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

We krijgen altijd hoge kwaliteit. We hebben echter onze ultrasone reiniger voor u verbeterd. Zorg ervoor dat uzelf, hoe snel en gemakkelijk je krijgt uw tools, glazen, sieraden en nog veel meer om schoon te maken. Het apparaat is gevuld met gewoon water. Het past tot 750 ml. Met de 42.000 Hz frequentie is het stiller dan andere apparaten. U kunt kiezen uit vijf verschillende instellingen, 90, 180, 280, 380, of 480 seconden. Het apparaat ook brillen, horloges, juwelen en zelfs cd's en DVD's zijn piepende schoon en kiem-vrije bovendien uw instrumenten binnen een paar minuten. U kunt uw cutter bijlagen ook voorzichtig schoon en grondig, u zal worden helemaal verbaasd. Als de reinigingskracht alleen is niet genoeg van het ultrasoon reinigen apparaat, kunt u een speciale reiniging concentreren in het water geven. Dit is normaal gesproken niet nodig. De ultrasone reiniger reinigt via een fysieke proces genaamd cavitatie. De gemiddelde drie minuten genoeg zijn en het onderwerp is piepende schoon. Een andere behandeling is niet langer nodig. Het apparaat past op elk bureau en niet mag er in ontbreken. Het kan worden aangesloten op een standaard stopcontact. Natuurlijk, het apparaat is technisch correct en in overeenstemming is met de Europese normen. Laat u inspireren door onze ultrasone reiniger. Zoals altijd, krijgt je een product van de hoogste kwaliteit met ons.

Afmetingen
+
0.254 Meter (m)
0.177 Meter (m)
0.172 Meter (m)
instructies
+
Dankzij de hoge reinigingsfrequentie wordt de reinigingsvloeistof in hoogfrequente trillingen verplaatst zodat ook de kleinste vuildeeltjes op onbereikbare plaatsen worden losgemaakt. Vul de watertank met koud water, voeg evt. een reinigingsconcentraat toe, stel de gewenste tijd in en druk op de Aan/Uit toets. Het toestel begint te reinigen.
Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4.8
Overzicht
5
8
4
2
3
0
2
0
1
0
5
wanneer kom deze terug binnen?
Tijd:10:14
Datum:29.03.2017
Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal