Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Apparaten / Tafellamp
De NAIL-EON LED werkpleklamp is spaarzaam en hel tegelijk
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

Hygiëne en netheid dienen altijd nageleefd te worden bij de nagelmodellage en nailart. Daarnaast dienen oefening, het juiste werkmateriaal en de juiste gereedschappen aanwezig te zijn.  Nagelsalon apparatuur en een Arbeidsplaatslamp behoren op elke werkplek aawezig te zijn, zodat er efficient gewerkt kan worden. Voor de Nagelmodellage en Nageldesign is het juiste licht absoluut noodzakelijk om goed te kunnen werken. Onze NAIL-EON LED Arbeidsplaatslamp biedt u het perfecte licht. De heldere witte LED-technologie zorgt voor lichtwaarden, die gelijk zijn aan daglicht. Hierdoor kan de hele werktafel volledig worden verlicht.  

LED Lampen hebben het voordeel, dat ze geen hitte-ontwikkeling afgeven. Voor de Nagelmodellage Voor de nagelmodellage is dit een absolute must, er bestaat geen gevaar op verbranding.
Voor de nagelsylisten en hun klanten is het werken onder de lamp zeer aangenaam. Door de lamp wordt gen stof aangetrokken, hierdoor is het reinigen zeer eenvoudig. De UV-Gel wordt niet uitgehard en blijft soepel voor de modellage omdat de lamp geen warmte afgeeft.

Wij bieden u producten van de hoogste kwaliteit, die voldoen aan de hoogste Europese richtlijnen. Overtuig uzelf en blijf niet langer doorweken met een arbeidslamp die u alleen maar ergert omdat deze niet voldoet. Laat het licht schijnen met onze NAIL-EON LED Arbeidsplaatslamp.

Afmetingen
+
0.754 Meter (m)
0.319 Meter (m)
0.068 Meter (m)
instructies
+
Aangezien door de lamp zelf geen stof wordt aangetrokken, is het reinigen eenvoudig en niet ingewikkeld. De hele werktafel kan met deze werkplaatslamp volledig worden verlicht.
Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4.9444
Overzicht
5
17
4
1
3
0
2
0
1
0

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal