Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Apparaten / Paraffinebad
NAIL EON paraffinewas set
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

Aangehouden in de nagel salon nagel niet alleen of manicure, groot belang aan de hand en nagel verzorging is gekoppeld. De Paraffinebad is één van de populairste apparatuur van de nagel salon Spa. < BR >< BR > de NAIL-EON met paraffine handen snel en duurzaam is de behandeling van een reanimatie. De set bevat een elektrische Paraffinebad, twee aroma paraffineblokken van â 400 gram, tien Protectorbags van folie en twee warme badstof handschoenen. De Paraffinebad onderhoudt droge en schrale huid en opent de poriën. Een latere behandeling met crèmes en lotions handelt omhoog in de diepere lagen van de huid. De wax Kit is geschikt voor de verzorging van voeten, handen en ellebogen, warmtebehandeling verhoogt het welzijn en de elasticiteit van de huid kan verhogen.

Veelzijdig paraffine die bad met wax van NAIL-EON set is een methode met name duurzame effect te veroorzaken een symptomatische hulp gezondheidsklachten zoals artritis, ontstekingen, sportblessures en gezamenlijke stijfheid. De merken paraffine bad set met wax nagel Eon 3 jaar heeft garantie als alle apparaten hier in de webwinkel van nded en ook helpt de ergotherapie en reuma. NAIL-EON paraffine bad set + 2x400g paraffine met cosmetische toebehoren paraffine Starter Kit Oranje voor handen, voeten en nagel Studios.



Afmetingen
+
0.24 Meter (m)
0.309 Meter (m)
0.175 Meter (m)
instructies
+

Step 1: Handen wassen en goed afdrogen. Sieraden afnemen en mouwen oprollen. AANWIJZING: Let erop dat het warmtebeschermingsrooster zich op de bodem van het toestel bevindt.

Step 2: Controleer de wastemperatuur, door wat was op de binnenkant van uw pols aan te brengen.

Step 3: De hand met licht gespreide vingers in het bad steken. Dan onmiddellijk, maar voorzichtig opnieuw uit het bad nemen. De was op de handen laten hard worden. Voor het volgende indompelen ten minste 3 seconden wachten tot de was gehard is. De vaste paraffine glanst niet meer!

Step 4: Stap 3 zo vaak als gewenst herhalen, ten minste echter 3x. Hoe meer lagen worden aangebracht, des te langer wordt de warmte behouden.

Step 5: Protectorbag aantrekken en de handen 15 minuten lang in de frottéhandschoen steken. Daardoor wordt de warmte behouden.

Step 6: Frottéhandschoen wegnemen en de verharde was van de handen met de protectorbag afrollen. AANWIJZING: Het is aan te bevelen, de verharde was weg te werpen, aangezien zich daarin afgestorven huidcellen bevinden.

Tip: Er kan voor de paraffine behandeling een verzorging  worden aangebracht. Door de warmte openen de huidporiën zich en de verzorging kan perfect inwerken.Opgelet: Het paraffine peil in het bad mag niet boven het max. stijgen voor de behandeling van de voeten en ellebogen stap 1-4 volgen.


Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4.9
Overzicht
5
25
4
2
3
0
2
0
1
0

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal