Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Acryl
Nageldesign - gekleurde acrylpoeder
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

Door het gebruik van innovatieve Gan stopt en een witmakers voorkomt de NDED acryl kleur poeder, dat de natuurlijke nagel of nail art visueel ongewenst vergeling en verkleuring is. Zijn geen beperkingen bij het gebruik van deze kwalitatief hoogwaardige poeder meer creativiteit. Sommige spijker ontwerpers mengen de kleuren met elkaar, zodat een optisch effect kan worden bereikt. Het gebruik van dit product is heel simpel. Het wordt gebruikt als elke andere acryl poeder. Voorafgaand aan de toepassing, moet het product worden gemengd met de Acrylliquid. Na het mengen van de massa met rondgaande bewegingen op de nagel zijn moet tip snel worden toegepast en verdeeld over de nagel. Het hoogste punt moet wanneer toegepast op de C-curve, waar de overgang van de tip naar de natuurlijke nagel kan worden gezien. Onze acryl kleur poeder er in meer dan 30 trendy kleuren en variaties, maar ook in verschillende maten met 5 g, 30 g of 500 g, zodat elke aanvraag kan worden voldaan. Dankzij de zeer scherpe prijzen kunt u profiteren van deze Studio-kwaliteit, als u dit product bij ons bestellen.

Zegel
+
instructies
+

1ste stap: Vul de acryl vloeistof in een glazen reservoir (Dappen glas).

2de stap: Neem nu het acryl penseel en dompel dit in de acryl vloeistof.

3de stap: Dompel het penseel in de acryl vloeistof, daarna strijkt u het volgezogen penseel in het door u gewenste acrylkleurpoeder.

4de stap: Plaats het balletje op uw nageltop en vorm de French tip.

5de stap: Als de French tip gedroogd is, kunt u met de nagelopbouw voortgaan.

Tip: Er is voor de perfecte smileline een sjabloon, deze heet Edge Trimmer.Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4.6614
Overzicht
5
179
4
61
3
9
2
2
1
0
5
goed
Tijd:13:59
Datum:22.11.2013
Artikel: Groene peer | 30 g
4
Product is prima, beetje plakkerig maar dat kan ook aan mijn penseel liggen. Verpakking is echter wel iets minder, als potje op kop word gehouden en je draaid pot open dan valt er acrylpoeder uit de sluiting.
Tijd:17:15
Datum:24.09.2012
Artikel: Zuiver geel | 30 g
4
Product is prima, beetje plakkerig maar dat kan ook aan mijn penseel liggen. Verpakking is echter wel iets minder, als potje op kop word gehouden en je draaid pot open dan valt er acrylpoeder uit de sluiting.
Tijd:17:15
Datum:24.09.2012
Artikel: Pure Blue | 30 g
Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal