Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Acryl / Acryl Poeder
Nightshine Acryl Powder Pastel - poederfijne nail art voor je nagels
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

De Nightshine Poeder Pastel is perfect geschikt om gelnagels te versieren. Meng de fijne poeder in de UV Color Gel, of strooi de poeder op de opgebrachte gellaag als deze nog niet is uitgehard. Na het uitharden zie je de unieke effecten van de poeder.
 
Voor het gebruik van de nagelpoeder bereid je de nagel voor zoals gebruikelijk. Bereid de kunstnagel of de natuurlijke nagel voor zoals gebruikelijk. Nadat je het oppervlak hebt gematteerd met een buffervijl, breng je een base coat of een base gel aan. Deze hardt uit onder de UV-lamp in de vermelde tijd. De zweetlaag blijft daarbij op het nageloppervlak. Meng de Nightshine Acryl Powder Pastel zorgvuldig in de Color Gel. Breng het mengsel vervolgens zoals gebruikelijk aan met het penseel, en laat het uitharden. Voor individuele patronen op de nagel kun je de poeder strooien op de nog vochtige gel. Laat alles zoals gebruikelijk uitharden. Een top coat als finish zorgt voor de afsluitende beschermlaag, en creëert nagels die lang mooi blijven en constant glanzen.

Alleen voor beroepsmatig gebruik / Uitsluitend aanbrengen op kunstnagels of basislaag

Zegel
+
Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4.75
Overzicht
5
3
4
1
3
0
2
0
1
0

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal