Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Accessoires / Training en Instructies
Nageldesign trainingsset voor nagelmodellage-technieken
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

Voor een goede modelleren zijn de accessoires volgende te oefenen heel belangrijk. Training + instructies zijn belangrijke punten, het beroep als Altijd zijn bijgevoegd bij nagel Designer. Zijn niet altijd voldoende opleidingsmogelijkheden Daarom is ons NDED nagel ontwerp gegeven, set coach de perfecte aanvulling voor uw materialen. Krijgen met uiteenlopende Tafelklem, evenals 100 praktijk nagels 20 eenheden in vijf maten. Om te krijgen Een een uiteinde lijm in de grootte 20 g, schonere met 25ml, 5ml Nagel ontwerp primer en twee kaarten van het werk. Een video-instructiehandleiding en een schriftelijke instructiehandleiding om te voltooien de set. Het ontwerp van de nagel is getrouw trainer praktijk hand patroon na. Het wordt gebruikt op een flexibele arm en heeft ongeveer Vinger gewrichten met realistische vingertoppen. Kan de praktijk nagels worden vervangen. Voor opleidingsdoeleinden is het model van de hand voor de menselijke Modellen die perfect geschikt is, het aangetast zelf, is niet onder een Ingedrukt voor tijd en zelfs kleine verwondingen die niet van Nature vergeven moet. Om te perfectioneren van het werk van trainer is in Cosmetische instituten en voor korte opleidingen over de hele wereld. Via de meegeleverde klem model hand kan gewoon worden gekoppeld aan de tabel. En de uitoefening volgens uw hart inhoud Ga naar perfecte nagels worden gewerkt. Er is geen beter Mogelijkheid voor het optimaliseren van de werksnelheid of nieuwe Vaardigheden te verwerven, voor nog betere resultaten in de modellering van de nagel en nail art zijn belangrijk.  

Afmetingen
+
0.443 Meter (m)
0.225 Meter (m)
0.065 Meter (m)
instructies
+

Stap 1: Klik de oefennagels op de afzonderlijke vingertoppen.

Stap 2: Nu kunt u, indien nodig, de oefennagels met tips of sjablonen beplakken om elk soort modellage zoals gel-, sjabloon-, acryl-, vezelglas- of airbrush-techniek te oefenen. Zelfs het opvullen of repareren van de nagels kan steeds worden geoefend.


Tip: Als u geen oefennagels meer zou hebben, kunt u deze bij ons nabestellen op art.nr. 9983.Feedback
+
Totaalbeoordelingen
5
Overzicht
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal