Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Accessoires / Training en Instructies
DVD-aanwijzing acryl nieuwe modellerage voor nageldesignverfijning
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

U reeds uw opleiding als een nagel ontwerper en op de weg naar onafhankelijkheid. Of u wilt uw nagels modelleren met de acryl methode zelf thuis, zijn onzeker, maar als u alles recht doen? In beide gevallen is het raadzaam de DVD opleiding - acryl nieuwe modellering. Met deze DVD leert u de locatie van een model met acryl in het knipperen van een oog. Dit ondersteunt de bovenste nagel ontwerper, dat in detail verklaart alle stappen ziet u in deze educatieve film. Leert u in de loop van de film, bijvoorbeeld, hoe aan vloeistof op model het acryl poeder en dat op de nagel of wat hulpmiddelen die u moet voor deze technologie. Ook u nog veel meer nuttige tips en trucs, en nog veel meer, openbaren u zodat u kunt uw nagels gemakkelijk en perfect model met acryl. Met ons deze training op DVD, zie de accessoires niet alleen in de Duitse taal, maar ook in andere talen: Engels, Italiaans, Frans, Spaans, Portugees, Nederlands en Fins. Model van uw nagels vooraan op de TV, samen met een professionele nagel designer en vervuld de droom van mooie acryl nagels met de nieuwe locatie van het model. Te profiteren van onze jarenlange knowhow en volgorde opleiding van het bereik + instructions deze waardevolle DVD tegen een lage prijs.

video's
+
Acrylnagels DVD Opleiding - Acryl volledige Modellering

Door detrendmatige DVD Acryl Nieuwmodellering kunt u uw klanten nieuwe wensen in kortere tijd vervullen, die er langer goed uitzien en een nieuw draagcomfort meebrengen. Benieuwd? Leer dan de fascinerende wereld van de acryl modellering met onze leer- Acryl Nieuwmodellering direct kennen en laat u door onze nagelstyliste een inleiding geven in deze spannende en onuitputtelijke demenisie. Verbluf uzelf en uw klanten met de nieuwe technieken van de Acryl Nieuwmodellering!

Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4.5
Overzicht
5
3
4
0
3
1
2
0
1
0

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal