Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Accessoires / Gereedschap
Nagellakremover kapjes voor soak-off nagelmodellage
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

Wie biedt de weken af nagel modellering en praktijk weet hoe gemakkelijk is het verwijderen van de gel-laag van de nagel. Met de hulp van Het verwijderen van deze Soakers is een fluitje van een cent en het vergemakkelijkt het vergieten Model kunnen vele malen. Dit product is speciaal ontworpen voor dit doel ontwikkeld. U ontvangt 10 nagel Soaker - per fles voldoende voor Verwijdering van een volledige nagel modeling met 10 vingers. Dit accessoire mag ontbreken in een Studio, waar de weken-off methode wordt aangeboden. De Toepassing is zeer eenvoudig en gemakkelijk uitgelegd. Ten eerste, ze moet Nagel modeling met een buffer of een bestand worden gestructureerd. Buffer, bestanden en andere programma's, zie onze online shop. De nagel Soaker is beschikbaar tot ca. de helft van de melkachtig container met de Gel-weken-korting van Oplosser vloeistof gevuld. Na de vinger zal zorgvuldig zijn geïntroduceerd in de open ruimte. De blootstellingstijd is ongeveer 15-20 minuten en vervolgens verwijdert u de nagel weken uit nagel Soaker. Gezien het feit dat niet alle Gels kunnen volledig worden verwijderd, is het nog steeds nodig, de overgebleven Gel residu met een cuticula mes of palissander stokken te vervangen. In het Als de vinger wordt gereinigd en ontsmet en met een Vocht zorg worden verstrekt. Wij verkopen alleen producten van hoge kwaliteit studio-kwaliteit - Zie ook U uit ons aanbod.

Afmetingen
+
0.073 Meter (m)
0.074 Meter (m)
0.128 Meter (m)
video's
+
UV french gel en LED french manicure gels productvideo

In deze nded productvideo geven wij jullie belangrijke informatie over onze French gels. Wij laten jullie zien waar jullie in onze online shop belangrijke informatie over het uitharden in LED- en UV-lampen vinden. Onze French gel producten zijn met icons gemarkeerd, die direct alle belangrijke details tonen. Ook de make-up gels vinden jullie in deze categorie, omdat deze normaal gezien voor het French worden opgebracht. Met onze nieuwe UV-gellakken kan men natuurlijk ook mooie French toppen creëren en ook deze vinden jullie in deze nailart productvideo.

Feedback
+
Totaalbeoordelingen
4.75
Overzicht
5
7
4
0
3
1
2
0
1
0
5
oke
Tijd:07:00
Datum:07.09.2012
Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal