Onze hotline:
+49 (0) 2428/8198996
Gecertificeerd online-shop
3 jaar garantie op alle apparaten
Aankoop op account & meer
Van een bestelwaarde van 99 € zullen krijgt u de verzendkosten cadeau!
Cadeaus vanaf 49,00 €
U bent hier: Nagel ontwerp / Accessoires / Celstofdeppers en Wattenpads
NDED Nail wipe 300 stuks Lint transparante dispenser
De kleur van de afbeeldingen kan verschillen.
Details
+

Wanneer Nagelmodellage nauwgezette netheid wordt aangekondigd. Gemakkelijk pulp die niet kan worden bereikt, omdat pluis weer. Beter zijn pluizen Zelletten die op vele manieren kan worden gebruikt in de nagelsalon en zorgen voor netheid.

Lint Zelletten zijn zeer goed geschikt voor de natuurlijke nagel en schone ontvetten. Ook Schwitzschichten, zoals kan optreden tijdens het harden gel kan aldus worden toegevoegd en verwijderd. Ze kunnen ook worden gebruikt voor desinfectie en reiniging. Zelletten zijn onmisbare hulpmiddelen in elke nagel salon.

de Zellettenbox waaruit de Zelletten te vinden in de manier waarop ze worden gebruikt, is voordelig. De resterende Zelletten beschermd blijven en schoon gehouden in de doos. Eenvoudig de Zelletten kunnen worden gescheiden door de perforatie met een hand. De borstel mag niet uit de hand worden gezet. De doorzichtige plastic dispenser kan weer opnieuw gebruikt worden in de nagel modelleren en dient alleen vullen. De kunststof kan handhaven en gemakkelijk schoon te maken.

Afmetingen
+
0.13 Meter (m)
0.13 Meter (m)
0.115 Meter (m)
Feedback
+
Totaalbeoordelingen
5
Overzicht
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Er zijn geen opmerkingen in die taal voor dit object.

Exclusieve aanbieding.Speciaal voor u. Nu aanmelden Tegoedbon is geldig tot en met 31.12.2012, per gebruiker eenmalig, vanaf een inkoopbedrag van 40 €
5€
nded internationaal